"It doesn't matter what it looks like; it matters what it feels like"

Gentle Flow & Yin Yoga

Gentle flow is een zachte, vloeiende yogales waarin ontspanning en het laten stromen van energie centraal staat. De houdingen worden verbonden door adem en beweging (Vinyasa's) en worden in een serie uitgevoerd. Zo ontstaat er een continue 'flow'. Deze les is wat langzamer van tempo dan Vinyasa flow en het rustige tempo stelt je in staat om de diepe ademhaling en de beweging van het lichaam nauw te verbinden. Dit biedt ruimte voor een dieper bewustzijn van het lichaam en wat zich daar afspeelt. 

Yin Yoga is een langzame, zachte vorm van yoga waarin je de houdingen (asana's) voor langere tijd aanhoudt (3-5 minuten). Door langer in dezelfde houding te blijven kom je tot diepe ontspanning en in meditatieve staat. In plaats van je spieren actief aan te spannen (zoals bij de gentle flow) wissel je in deze les stretch, compressie (en daardoor ontspanning) af. Dit heeft op een diep niveau effect op je lichaam (zoals oa. je bindweefsel en de energiebanen).

De lessen zijn toegankelijk voor zowel beginnende yogi's als voor diegenen die al langer yoga beoefenen. Hoe een pose voelt is veel belangrijker dan hoe ze eruit ziet. Iedereen lijf is anders en ik nodig je in mijn lessen graag uit om te luisteren naar wat jouw lichaam op dat moment nodig heeft.  


Proefles

Gratis

Maand abonnement

€ 42

Losse les

€ 13,50

Maandagavond 19.00-20.10/ 20.30-21.40

Locatie: Yoga-Ugchelen, Bogaardslaan 14 B
"Yoga is the perfect opportunity to be curious about who you are"