Agenda:

19 april: Cacao & Yin @ Happi Yogi

3 mei: Vrouwencirkel @ Yoga-Ugchelen


Cacao Ceremonie + Yin Yoga

Vrijdagavond 19 april ben je van harte welkom voor een cacao en yin yoga ceremonie.


Maak een zintuigelijke reis met Cacao en Yin Yoga gericht op het openen van je hart en het verbinden met je innerlijke verlangens.


Cacao
Na de openingscirkel drinken we ceremoniële cacao uit Nicaragua in zijn puurste vorm. Met oprechte aandacht. Het is een eeuwenoude traditie om met cacao je hart te openen, meditaties te verdiepen en liefdevoller te kunnen zitten met je eigen lichaam en gedachten. Tijdens deze ceremonie word je uitgenodigd om vanuit je hoofd in een diepe ontspanning te zakken.


Yin Yoga
Tijdens de aansluitende Yin Yoga sessie nemen we ruim de tijd voor iedere pose. Bijna alle houdingen zijn zittend of liggend en worden voor langere tijd aangehouden om lichaam en mind uit te nodigen volledig aanwezig te zijn in het hier en nu. Dit stimuleert het dieper in contact komen met het zelf genezend en herstellend vermogen van je lichaam.

Na de yin yoga is er tijd voor thee en zodat je rustig kunt aarden voor je weer naar huis gaat.

Wat kun je verwachten:
♥ Een veilig, warme en ontspannen setting
♥ Openingscirkel
♥ Cacao ceremonie
♥ Geleide meditatie
♥ Yin Yoga sessie
♥ Sharing en thee 


De ceremonie wordt begeleid door Merel Driessen, yoga- en dansdocent en lifecoach. Anderen zullen haar beschrijven als een toegankelijke, 'down to earth' docent/facilitator. Haar begeleiding kenmerkt zich door warmte, veiligheid, helderheid en respect. Ze zorgt ervoor dat iedereen voelt dat hij/zij/hen mag zijn we ze zijn.

Details
Locatie: Happi Yogi Apeldoorn, Kayersdijk 149
Tijd: 19.45-21.45
Bijdrage: €32,50

Hieronder kun je je inschrijven om deel te nemen. Je ontvangt per email een bevestiging.

Heb je nog vragen, voel je vrij me een bericht te sturen!

Ik kijk ernaar uit je in de studio te verwelkomen

VROUWENCIRKEL

Lieve vrouw,

Je bent van harte welkom bij de vrouwencirkel in Ugchelen. Een avond waar er tijd/aandacht is om te verbinden met jezelf en andere gelijkgestemden. Een veilige plek waar je gehoord en gezien wordt en jezelf kunt zijn. Zonder oordeel en zonder jaloezie. Er is aandacht voor persoonlijke ontwikkeling, verbinding en zelfzorg. 

Wat mij betreft mag de kracht van de vrouwelijke energie hoog op waarde worden geschat. Hoe tof is het om te leren beter te verbinden met onszelf (en daarmee de ander), in contact staan met onze innerlijke wijsheid en intuïtie en snappen hoe dit in te zetten. 

Ik geloof dat er in onze samenleving een hard nodige balans mist, welke meer aanwezig zal zijn wanneer wij onze vrouwelijke (en mannelijke) kwaliteiten omarmen en uitdragen.

Met het organiseren van deze cirkel(s) vier ik graag het vrouw zijn en alle kwaliteiten die wij als vrouw in ons hebben.

Op vrijdag 3 mei vindt de eerst volgende cirkel plaats van 19.45-21.30

De avond wordt onwijs laagdrempelig ingestoken en wanneer je interesse voelt, ben je welkom om aan te sluiten. Er is een maximum aan plekken beschikbaar.

Hoe zal de avond er ongeveer uitzien?
Ik verwelkom je graag in een warme setting en neem je tijdens de avond mee in een lichte vorm van beweging, geleide meditatie, ademhalingsoefeningen, schrijf/reflectie opdrachten en uitwisseling. En aller belangrijkste: alles mag, niets is verplicht.

Locatie: Studio van Yoga-Ugchelen (Bogaardslaan 14B).
Bijdrage: €22,50

Doe je mee?
Meld je aan met het inschrijfformulier hieronder en ik stuur je een e-mail ter bevestiging.

Een warm welkom!
Liefs, Merel